Boka boende ovanpå bageriet

Nu kan du övernatta ovanpå bageriet! Övervåningen är utrustad med ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, ett allrum med ett enklare kök och en toalett med dusch. Om du vill kan du köpa till frukost. I hyran ingår även möjlighet att grilla på uteplatsen i anslutning till bageriet. Möjlighet att parkera på gården. Kom ihåg att packa egna lakan då de ej ingår i priset. Maila oregardsbageri@gmail.com för frågor. Boka gör man via kalendern här nedanför.

Sovrum
Sovrum

Utsikt mot åker. Kvällssol i sovrummet.
[bookingcalendar]

Standard

Kök– micro, kokplatta, kyl/frys. Gott om sittplatser.

Sovrum– 160cm säng, 90cm säng, skrivbord och en fåtölj.

Badrum – ett litet badrum med fräsch duschkabin, toalett och handfat.

Pris – 600kr/natt under maj/juni.

Utflyktsförslag nära bageriet:

Örsten – sandstrand vid havet, ca 6 km bort längs en grusväg. Varför inte ta med fika/mat för att stanna där lite längre. Långgrunt. Grillring finns.

Örsten

Skramla – sandstrand vid havet strax efter myningen av Öre älv. Med bil ca 5 minuter nedströms från bageriet. Här finns ett bord/bänk för att sitta om du inte vill sitta på sanden. Grillring finns.

Skramla

Vandra längs Öreälvsleden – Lång vandringsled som börjar utanför Bjurholm och avslutas nere vid havet vid Tjäruskär där det även finns en hamnrestaurang. Från bageriet är det närmast att stiga på leden vid bygdegården i Öre. Leden går ca 5 minuters promenad från bageriet.

Öreälvsleden

Bada i älven – En del år spolar älven in sand och bildar en härlig sandstrand i Öre älv vid Strömsörbron. Går bra att köra bil dit eller så tar men sig en promenad ca 15 minuter från bageriet.

Badplats i Öre älv.